Ik ga helemaal niets uitleggen, ik ga gewoon door met de column. En intussen  heb ik spijt van die weken die nu niet in mijn boekje staan…

Een ode aan de zon en de bloemen en de vlinders, die vandaag in overvloed aanwezig zijn in de tuin. Allerlei prachtige bloemen die je nu eindelijk ziet na al die regen. Dorst zullen ze niet hebben.
De tuin heeft een nieuwe oprit en een nieuw kruidentuintje. Ik heb 22 zakken bemeste aarde verwerkt in de randen langs de oprit, waar ik eerst de planten uit moest graven. En dat terwijl vooral het slaapkamergeluk net mooie lichtgroene plakkaten had gemaakt. En het gele penningkruid ook. Jammer. We wisten dat het eens moest gebeuren en dan valt het eigenlijk allemaal nog mee ook. Alles staat er weer in, zielig en wel, en mag weer gaan groeien. De vier struiken Buddleia’s die ik nu heb, trekken massaal vlinders. Ik zag vandaag 38 vlinders op de hoogste Buddleia. Opvallend veel kleine vossen trouwens dit jaar.

Ik hoop dat het even een tijdje droog blijft, zodat we nog een beetje kunnen genieten van die mooie tuin.