Na enig twijfelen begon ik de tekening met de zijkant van de kerkmuur, omdat ik vorige week de andere kant had getekend. Beginnen met de verticale lijn en dan verder 'borduren'. Naast de leuke straatlantaarn zag ik een heel donkere lucht, maar die heb ik verdrongen. Bovendien moest ik op die plek van mijn bladzijde nog een etiketje tekenen voor datum, temperatuur en weer.

Ik viel weer op de mooie geknotte lindes. En op de vele sneeuwklokjes die nog met hun kopjes in de lucht keken. Blind, want nog met hun ogen dicht. En de winteraconieten. En de uitkomende naaldvarens. Er is altijd genoeg te zien.
En toen was ik aangeland bij de ramen van de kerk en besloot ik de blokken aan de zijkant te tekenen, en het perspectief van het raam te bestuderen.

Ik kon nog net een paar bloemetjes grijpen, want toen kwam er toch een stortbui.... ik moest rennen naar huis; blij dat ik vlakbij woon.

Toen heb ik de lucht uit wraak toch maar even indigo gekleurd.