mijn ontdekking van het Hogeland

In 2017 verhuisde ik naar Warffum in Noord-Groningen. Vanaf de eerste week heb ik een getekend dagboek bijgehouden. Alles wat me in mijn nieuwe omgeving opviel heb ik geschetst, getekend en beschreven.

Uitgever Stichting Boekgroep Noord-Groningen heeft een selectie van mijn teksten, tekeningen en schetsen gebundeld en prachtig vormgegeven.

128 pagina’s | Full colour | ISBN 978-90-828140-4-0 | € 22,50

Kopen of bestellen

Mijn ontdekking van het Hogeland is natuurlijk verkrijgbaar in mijn atelier.

U kunt het boek ook online bestellen bij de uitgever Stichting Boekgroep Noord-Groningen via hun website www.sbng.info >>.

Het eerste exemplaar

Op 16 augustus 2020 werd het boek gepresenteerd tijdens een ontspannen bijeenkomst in de tuin van Grand Café Het Spijslokaal in Warffum. Op de foto wethouder Eltjo Dijkhuis van Gemeente Het Hogeland met het eerste exemplaar, uitgevers Louis Stiller en Henk van Welzen, en Trudy Beekman.

Boekbespreking

In het september-oktober nummer 2020 van Blad werd Mijn ontdekking van het Hogeland besproken door Alfred van Hall. Open
hier >> de boekbespreking (als pdf).

Te gast bij RTV Noord

Op woensdag 12 augustus 2020 was ik uitgenodigd om de totstandkoming van Mijn ontdekking van het Hogeland toe te lichten in de uitzending van RTV Noord.

Het interview is hier >> terug te zien (na ongeveer 8 minuten).

Radio-interview bij Omroep Het Hogeland

Op 8 oktober 2020 werd ik geïnterviewd in het radioprogramma Het Cult-uurtje van Omroep Het Hogeland.

Het interview is hier >> terug te luisteren (en een klein beetje te zien).

.