mijn ontdekking van het Hogeland

Drie jaar geleden verhuisde ik naar Warffum in Noord-Groningen. Vanaf de eerste week heb ik een getekend dagboek bijgehouden. Alles wat me in mijn nieuwe omgeving opviel heb ik geschetst, getekend en beschreven.

Uitgever Stichting Boekgroep Noord-Groningen heeft een selectie van mijn teksten, tekeningen en schetsen gebundeld en prachtig vormgegeven.

128 pagina’s | Full colour | ISBN 978-90-828140-4-0 | € 22,50

Bestel het boek nu op www.sbng.info.

Verkooppunten

Het boek is ook verkrijgbaar bij:
Coop Verstraete, Baflo | Primera De Gele Klap, Bedum | Museum Wierdenland, Ezinge | Boekhandel Godert Walter, Groningen | Boekhandel Van der Velde, Groningen | Boomker Boeken, Haren | Landgoed Verhildersum, Leens | The Read Shop, Leens | Borg Ewsum, Middelstum | Primera, Uithuizen | Coop Verstraete, Uithuizermeeden | Openluchtmuseum Het Hoogeland, Warffum | Grand Café Het Spijslokaal, Warffum | Spar Dekkers, Warffum | Atelier Trudy Beekman, Warffum | Vaszlovszky, Winsum | De Oude Smidse, Westernieland | Visserijmuseum, Zoutkamp

Te gast bij RTV Noord

Op woensdag 12 augustus was ik uitgenodigd om de totstandkoming van Mijn ontdekking van het Hogeland toe te lichten in de uitzending van RTV Noord.

Het interview is hier terug te zien (na ongeveer 8 minuten).

Het eerste exemplaar

Op 16 augustus werd het boek gepresenteerd tijdens een ontspannen bijeenkomst in de tuin van Grand Café Het Spijslokaal in Warffum. Op de foto wethouder Eltjo Dijkhuis van Gemeente Het Hogeland met het eerste exemplaar, uitgevers Louis Stiller en Henk van Welzen, en Trudy Beekman.

Boekbespreking

In het september-oktober nummer van Blad werd Mijn ontdekking van het Hogeland besproken door Alfred van Hall. Open
hier >> de boekbespreking (als pdf).

Radio-interview bij Omroep Het Hogeland

Op 8 oktober werd ik geïnterviewd in het radioprogramma Het Cult-uurtje van Omroep Het Hogeland.

Het interview is hier terug te luisteren (en een klein beetje te zien).

.