lessen

Privéles

Ik ben gespecialiseerd in lessen voor beginners die niet of nauwelijks kunnen tekenen. Volgens mijn methode 'de Mierenwandeling' is het al veel mensen gelukt om goed lijkend te leren tekenen. U leert tonen maken, een lijn goed te treffen, structuren zien. Dit is de basis van Botanisch tekenen. Deze tekeningen worden gemaakt in een schetsdagboek.

Een privéles van anderhalf uur kost € 32,50. U kunt altijd een keer langskomen om de sfeer van het atelier te proeven en kennis te maken.

Groepsles

U kunt in mijn atelier met maximaal 4 mensen les volgen van één dagdeel, een hele dag of meerdere dagen. Als u beginner bent, krijgt u les in het bijhouden van een beeldend dagboek. Bent u gevorderd, dan kunnen we in overleg speciale tekenonderwerpen of -technieken bepalen. Vanwege corona-maatregelen tijdelijk maximaal 2 deelnemers.

Komt u een hele dag, dan verzorgen wij een eenvoudige lunch in de tuinkamer of op het terras. Wilt u meerdere dagen komen dan helpen we u graag met het vinden van geschikte accommodatie.

Download hier een informatieblad >> met mogelijkheden en tarieven.

Maandelijkse workshop of schetsexcursie

Maandelijks organiseer ik een workshop of schetsexcursie over een thema of onderwerp dat zich in de natuur aandient. Dat is de éne keer wolkenluchten, de andere keer bomen, koeien, het wad, vogels, van alles. Ik gebruik altijd een zwarte balpen om te tekenen, verder niets. Dat lijkt onmogelijk, maar ik doe u alles gedetailleerd voor.

De workshops en schetsexcursies worden steeds aangekondigd in de agenda >>.

.