atelier

Mijn atelier is geopend op donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13.00-17.00 uur. U kunt daar in alle rust mijn kunst bekijken. Die bestaat uit mijn publicaties, tekeningen, leporello's en andere tekeningen en kunstenaarsboeken. Die boeken kunt u rustig doorbladeren. Al het werk is te koop.

Tekeningen

Ik heb veel getekend: mensen, dieren, landschappen en veel andere onderwerpen, maar ik ben gefascineerd door bloemen. In gedachten zie ik mezelf tussen de hoge bloemen lopen in het weiland naast mijn ouderlijk huis. Koekoeksbloemen, zuring, boterbloemen en kievitsbloemen. Dat was mijn jeugd. De tekeningen die ik 'Bermen' noem, herinneren mij aan dit gevoel.

Zie portfolio: tekeningen >>

Kunstboeken

Naast losse tekeningen maak ik kunstboeken. Het vullen van een leeg boek geeft me een enorme kick, omdat het niet mag mislukken. Ze geven me de kans om op allerlei manieren te vertellen wat ik wil zeggen. Hierbij gaat het vaak om een bijzondere gedachte of filosofie. Soms zijn het kleine boekjes, soms heel groot. Vaak gebruik ik humor in mijn werk.

Zie portfolio: kunstboeken >>

Leporello's

Leporello's zijn in feite ook kunstenaarsboeken. Het zijn kleine boekjes, die uitgevouwen kunnen worden. Sommige van mijn leporello's zijn 2,5 meter lang. In de afgelopen winter maakte ik er wekelijks een. De uitdaging was om elke week iets kleurigs uit de natuur te vinden op de grond.

Zie portfolio: leporello's >>

Schetsboekjes

In het atelier vindt u een aantal schetsboekjes die ik in de loop der jaren heb gevuld. U kunt ze op uw gemak doorbladeren.

.