workshops

workshop 'Vlinders tekenen'

Woensdag 25 oktober 2017
Van niets naar een goed lijkende vlinder. Tekenles voor jong en oud, vanaf 8 jaar.

Trudy leert u stap voor stap hoe een echte vlinder in elkaar zit. Deze simpele stappen zijn voor iedereen te begrijpen. Daarna kiest u een foto van een Nederlandse vlinder om nauwkeurig na te tekenen en in te kleuren. U gebruikt Trudy's tekenmateriaal, papier en kleurpotloden.

woensdag 25 oktober 2017, 13.00 - 16.00 uur
atelier Trudy Beekman, Hoofdstraat 5, 9989 AM Warffum
deelnameprijs: volwassenen € 30,00 kinderen € 20,00
aantal deelnemers: maximaal 7

vlinders tekenen

Inschrijfformulier

Ik meld mij aan voor de workshop 'Vlinders tekenen' op woensdag 25 oktober 2017 van 13.00 tot 16.00 uur in Atelier Trudy Beekman, Hoofdstraat 5, 9989 AM Warffum.

Wij komen met volwassenen en kinderen.

Na deze aanmelding ontvang ik per e-mail een bevestiging en een factuur voor de deelnamekosten (volwassenen € 30, kinderen € 20).

Naam: *

Adres: *

Postcode en woonplaats: *
   

E-mail: *

Opmerkingen:

captcha       Kopieer anti-spam code: *  


 

workshop 'Schetsdagboek'

De workshop Schetsdagboek gaat over het schetsen van dingen om u heen in een boekje met witte bladzijden, een dummy. U schetst allerlei dingen op één bladzijde, zodat u de sfeer van een plek of wandeling in één oogopslag ziet. Elke bladzijde wordt zo een weergave van een moment van het jaar en van uw leven.

Het gaat als volgt. U verzamelt met uw groep in Trudy's atelier in Warffum waar u een korte rondleiding krijgt door haar kabinet en daarna een ontvangst met koffie en thee. Aansluitend krijgt u een korte les aan de grote cursustafel over het schetsen van dingen die u nog nooit eerder getekend heeft. Trudy heeft daarvoor zelf een methode ontwikkeld: 'de Mierenwandeling'.

schetdagboek

Daarna gaat u met Trudy naar buiten, loopt een stukje door Warffum en schetst staand een aantal dingen die horen bij de sfeer van een bepaalde plek.

Terug in het atelier legt Trudy u uit hoe u de schetsjes zo simpel mogelijk kunt inkleuren. U mag daarbij gebruik maken van haar collectie kleurpotloden. Tenslotte maakt u een geheel van alle losse schetsjes en teksten op de bladzijde door teksten, lijnen en kaders toe te voegen.

In deze workshop heeft u de eerste beginselen van het schetsen geleerd. Maar bovendien neemt u een schetsboekje mee naar huis met daarin een persoonlijke impressie van deze dag.

schetdagboek

Het dagprogramma is naar eigen keuze samen te stellen. U kunt met Trudy overleggen over datum, programma en lengte van de workshop. Het kan een dagdeel zijn, dus een ochtend of een middag, maar ook een hele dag. Ook kan er een lunch verzorgd worden en/of een drankje na afloop, wat u wilt.

De prijs is natuurlijk afhankelijk van de duur van de workshop, het aantal deelnemers, het programma en eventuele 'catering', en wordt in overleg vastgesteld. Een indicatie:

  • één dagdeel (is 2 ½ uur), vier deelnemers, inclusief koffie en thee: totaalprijs € 125,00 incl. BTW (= € 31,25 per persoon).
  • twee dagdelen (twee maal 2 ½ uur), vier deelnemers, inclusief koffie en thee en eenvoudige lunch: totaalprijs € 250,00 (= € 62,50 per persoon).

Bent u geïnteresseerd in deze workshop? Neem dan contact>> met Trudy op.


 

groepslessen

Trudy verzorgt ook eendaagse of meerdaagse cursussen voor kleine of grotere groepen cursisten. In haar atelier in Warffum of op een andere locatie.

Het kan dan gaan om een teken- of schetscursus met een programma naar uw wensen, een bijzonder thema, of bijvoorbeeld om vertrouwd te raken met een nieuwe techniek, zoals het gebruik van kleurpotlood, pen en inkt of aquarel.

groepslessen op maat

Het cursusprogramma, de locatie en de prijs worden in overleg bepaald.

Bent u geïnteresseerd in groepslessen? Neem dan contact >> met Trudy op.


 

arrangementen

Misschien wilt u een privé- of groepsles of een workshop combineren met een verblijf in Warffum?

Warffum ligt in een heel aantrekkelijke omgeving, enkele kilometers van de Waddenkust. In het Groningse Hogeland vindt u veel mooie wierdedorpen met Middeleeuwse kerken, molens en schitterende borgen. Warffum zelf herbergt het aantrekkelijke Openluchtmuseum Het Hoogeland. Het uitgestrekte landschap nodigt uit om te wandelen, te fietsen én om ... te tekenen!

arrangement

Warffum is prima bereikbaar per auto en per trein. In en rond Warffum is geschikte logeeraccommodatie te vinden : B&B's, hotels, vakantiehuisjes en kleine campings. Trudy helpt u graag een geschikte accommodatie te vinden. En, als u dat wilt, stelt u met haar een leuk programma samen, waarin schetsexcursies naar mooie plekken zijn opgenomen. Trudy kan ook zorgen voor het plaatselijke vervoer.

arrangement

Programma, locatie en prijs worden in overleg bepaald.

Bent u geïnteresseerd in een arrangement? Neem dan contact >> met Trudy op.