workshop takken tekenen

schetsexcursie

workshop takken tekenen

woensdag 12 februari 2020, 10.00 - 12.30 uur, Atelier Trudy Beekman, Warffum

Als in de winter de bomen en struiken kaal zijn en de kweker moet toch weten welke plant hij voor zich heeft, gaat hij af op de 'winterkenmerken'. Dat zijn details die u ziet op de kale takken, plekken waar zijtakken hebben gezeten, overblijfsels van zaden, en vooral de nieuwe knoppen. Want die zijn in de winter te zien, en vaak prachtig van kleur. Een hoopvolle workshop in een koude tijd.

Deze workshops zijn bedoeld als informatie voor het tekenen in schetsboekjes. Als u onderweg bent of lang moet wachten is het fijn om iets te kunnen krabbelen in een boekje. Dan zult u ontdekken dat u een zekere snelheid en doeltreffendheid nodig heeft om te tekenen. Tips daarvoor krijgt u van Trudy in iedere workshop. De onderwerpen van de workshop komen uit Trudy's vroegere cursus 'Schetsen op Reis'.

U tekent in een schetsboekje dat u krijgt als voor het eerst aan zo'n workshop mee doet. Latere workshops kunt u in datzelde boekje toevoegen. Ieder onderwerp heeft zo zijn eigen aanpak, dus als u meerdere workshops doet, leert u steeds weer iets nieuws. Het zijn thema's om te sparen. Uiteindelijk krijgt u hiermee een handboek met trucs en tips over elk thema dat u kiest, en maakt u zo uw eigen boek over tekenen. Deze workshops ziijn ook erg geschikt voor mensen die al vaak tekenen of schetsen. En ze zijn ook geschikt voor kinderen.

workshop takken tekenen

woensdag 12 februari 2020, 10.00 - 12.30 uur
Atelier Trudy Beekman, Hoofdstraat 5, 9989 AM Warffum
deelnameprijs: € 25,00, inclusief koffie/thee en de benodigde schetsmaterialen
minimaal 2 deelnemers, maximaal 6 deelnemers

Deze workshop is volgeboekt, inschrijven is niet meer mogelijk.