workshop alle kleuren groen

schetsexcursie

workshop alle kleuren groen

woensdag 15 april 2020, 10.00 - 12.30 uur, Atelier Trudy Beekman, Warffum

Dit is een techniek-workshop. U leert omgaan met een reisdoosje aquarel, dat u zelf moet kopen en meenemen. Het beste zijn de doosjes van Winsor & Newton. Het moet wel aquarel zijn en geen 'waterverf'. Op zich is dat hetzelfde, maar 'waterverf' is vaak een goedkope, slechte variant.
Trudy leert u omgaan met het penseel en vervolgens hoe u duizenden kleuren groen zou kunnen maken. Een geweldige workshop, die al jaren een succes is.

Deze workshops zijn bedoeld als informatie voor het tekenen in schetsboekjes. Als u onderweg bent of lang moet wachten is het fijn om iets te kunnen krabbelen in een boekje. Dan zult u ontdekken dat u een zekere snelheid en doeltreffendheid nodig heeft om te tekenen. Tips daarvoor krijgt u van Trudy in iedere workshop. De onderwerpen van de workshop komen uit Trudy's vroegere cursus 'Schetsen op Reis'.

U tekent in een schetsboekje dat u krijgt als voor het eerst aan zo'n workshop mee doet. Latere workshops kunt u in datzelde boekje toevoegen. Ieder onderwerp heeft zo zijn eigen aanpak, dus als u meerdere workshops doet, leert u steeds weer iets nieuws. Het zijn thema's om te sparen. Uiteindelijk krijgt u hiermee een handboek met trucs en tips over elk thema dat u kiest, en maakt u zo uw eigen boek over tekenen. Deze workshops ziijn ook erg geschikt voor mensen die al vaak tekenen of schetsen. En ze zijn ook geschikt voor kinderen.

workshop alle kleuren groen

woensdag 15 april 2020, 10.00 - 12.30 uur
Atelier Trudy Beekman, Hoofdstraat 5, 9989 AM Warffum
deelnameprijs: € 25,00, inclusief koffie/thee en de benodigde schetsmaterialen
minimaal 2 deelnemers, maximaal 6 deelnemers

Inschrijfformulier

Ik meld mij aan voor de workshop 'Alle kleuren groen'

Datum en tijd: woensdag 15 april 2020, 10.00 - 12.30 uur
Locatie: Atelier Trudy Beekman, Hoofdstraat 5, 9989 AM Warffum
Deelnameprijs: € 25,00 inclusief koffie/thee en de benodigde schetsmaterialen

Ik ga akkoord met de voorwaarden:

  • Trudy Beekman behoudt zich het recht voor om tot zeven dagen van te voren de workshop - bij te weinig aanmeldingen - te annuleren.
  • Ben ik zelf genoodzaakt om de aanmelding te annuleren? Dat kan tot tien dagen voor de workshop kosteloos. Bij latere annulering wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht. Ik kan dan wel een vervanger laten deelnemen.
  • Ongeveer zeven dagen voor de workshop ontvang ik een bevestigingsbrief, met een factuur voor de deelnamekosten, die ik binnen veertien dagen zal voldoen.

Naam: *

Adres: *

Postcode en woonplaats: *
   

Telefoonnummer:

E-mail: *

Opmerkingen:

captcha       Kopieer anti-spam code: *