webwinkel

Trudy's originele tekeningen en manuscripten kunt u bekijken als u haar atelier bezoekt. Sommige originelen zijn daar ook te koop.

Maar misschien bent u meer geïnteresseerd in de aanschaf van een - goedkopere - afdruk. Hieronder vindt u een aantal prentbriefkaarten en Het reisschetsboek. Het assortiment zal geleidelijk worden uitgebreid, ook met reproducties / posters.

Het drukwerk is in Trudy's atelier verkrijgbaar. Maar u kunt het ook online bestellen, waarna wij het u - tegen vergoeding van de portokosten - toesturen.

drukwerk


 

Prentbriefkaarten

Naast een kleurige afbeelding van de aardbeiboomvlinder zijn er zes pagina's uit 'De andere flora' als prentbriefkaart verkrijgbaar: per stuk of in een setje van zes. De aardbeiboomvlinder is een prachtige grote vlinder die langzaam vliegt en eigenlijk alleen aan de onderkant heel bijzonder is. Trudy zag en tekende hem op Corsica. De flora-kaarten zijn reproducties uit 'De andere flora' waaraan Trudy al jaren werkt. "Ik streef ernaar om alle wilde planten van lees verder >>

prentbriefkaarten

Het reisschetsboek

"Ik ga op reis en neem mee... Auteur Trudy Beekman neemt de tekenaar mee op een bijzondere reis door Nederland én naar het buitenland. Ze laat zien hoe u naar mensen, gebouwen en voorwerpen kunt kijken om vervolgens al schetsend de mooiste momenten vast te leggen op papier. Denk aan het schetsen van mensen, stadsgezichten, bloemen in de berm en een baai in Zuid-Engeland. Per locatie komt een aantal schetsen aan bod lees verder >>

reisschetsboek