sneeuw tekenen

workshop

workshop sneeuw tekenen

donderdag 13 december 2018, 13.00 - 16.00 uur

Aan de hand van foto's uit haar archief leert Trudy u sneeuw en ijs te tekenen. Er zal precies op deze dag vast geen sneeuw liggen, dus zullen we het met foto's moeten doen. Maar u kunt deze techniek later wel gebruiken tijdens een rondje door de vers gevallen sneeuw. Het is heel erg leuk om buiten toe te passen. Veel leuker dan foto's maken, want er komt veel meer gevoel bij de schetsen. En anders tijdens de wintervakantie in een besneeuwd gebied, of vanuit de Stube vanachter de warme chocomel. Dat is aan u.

We werken met de oude techniek van het wassen. In de kunstgeschiedenis heet dit 'laver'. Een snelle techniek, speciaal ontwikkeld om zo snel mogelijk iets overtuigend op papier te krijgen. U kunt dit doen met een oude vulpen. Zorg dus dat u die weer aan de praat krijgt voor deze workshop. Maar zoals bij alle workshops: u mag Trudy's materialen lenen.

Nieuwe deelnemers aan de workshop krijgen een schetsboekje. Mocht u al een schetsboekje hebben, dan kunt u daarin werken.

sneeuw tekenen

donderdag 13 december 2018, 13.00 - 16.00 uur
atelier Trudy Beekman, Hoofdstraat 5, 9989 AM Warffum
deelnameprijs: € 25,00, inclusief cursusmaterialen en koffie/thee
aantal deelnemers: maximaal 7

Inschrijfformulier

Ik meld mij aan voor de workshop 'Sneeuw tekenen' op donderdag 13 december 2018 van 13.00 tot 16.00 uur in Atelier Trudy Beekman, Hoofdstraat 5, 9989 AM Warffum.

Na deze aanmelding ontvang ik per e-mail een bevestiging en een factuur voor de deelnamekosten van € 25,00.

Naam: *

Adres: *

Postcode en woonplaats: *
   

Telefoon:

E-mail: *

Opmerkingen:

captcha       Kopieer anti-spam code: *