schetsexcursie bladeren tekenen

schetsexcursie

schetsexcursie bladeren tekenen

dinsdag 12 november 2019, 11.00 - 16.00 uur, Hortus Botanicus, Haren

Deze excursie met een schetsboekje in de hand is voor beginners. Trudy is gespecialiseerd in het lesgeven aan beginners en heeft snelle en handige tips voor het tekenen in een boekje.

We verzamelen in het Grand Café, dat zich bevindt in de Hortus, dus u moet even het park in lopen. Onder het genot van een warme kop koffie legt Trudy u uit hoe het tekenen van bladeren gaat en u doet enkele oefeningen. Vervolgens gaan we naar de Chinese tuin en verzamelen daar afgevallen esdoornbladeren en ander moois dat op de grond ligt. Die tekent u in het schetsboekje, zittend op een randje van een Chinese tempel. Intussen zwemmen de enorme karpers vlak voor u in het water van de vijvers. Een heel aparte sfeer. We hopen natuurlijk op een fraai zonnetje!

schetsexcursie bladeren tekenen

dinsdag 12 november 2019, 11.00 - 16.00 uur
Hortus Botanicus, Kerklaan 34, 9751 NN Haren
deelnameprijs: € 45,00, inclusief een kopje koffie/thee en de benodigde schetsmaterialen, exclusief toegangsprijs van de Hortus (€ 5,00)
minimaal 2 deelnemers, maximaal 6 deelnemers

Inschrijfformulier

Ik meld mij aan voor de schetsexcursie 'Bladeren tekenen'

Datum en tijd: dinsdag 12 november 2019, 11.00 - 16.00 uur
Locatie: Hortus Botanicus, Kerklaan 34, 9755 NN Haren
Deelnameprijs: € 45,00 incl. BTW, inclusief een kopje koffie/thee en de benodigde schetsmaterialen, exlusief entreeprijs van de Hortus (€ 5,00)

Ik ga akkoord met de voorwaarden:

  • Trudy Beekman behoudt zich het recht voor om tot zeven dagen van te voren de schetsexcursie - bij te weinig aanmeldingen - te annuleren.
  • Ben ik zelf genoodzaakt om de aanmelding te annuleren? Dat kan tot tien dagen voor de schetsexcursie kosteloos. Bij latere annulering wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht. Ik kan dan wel een vervanger laten deelnemen.
  • Ongeveer zeven dagen voor de schetsexcursie ontvang ik een bevestigingsbrief, met een factuur voor de deelnamekosten, die ik binnen veertien dagen zal voldoen.

Naam: *

Adres: *

Postcode en woonplaats: *
   

Telefoonnummer:

E-mail: *

Opmerkingen:

captcha       Kopieer anti-spam code: *