cursus natuurtekenen kleurpotlood

cursus

cursus natuurtekenen kleurpotlood

Deze cursus is een vervolg op de basiscursus 'Botanisch tekenen voor beginners', die inmiddels veel mensen gevolgd hebben. Die basiscursus is vooral een handleiding om in terug te zoeken hoe je sommige dingen ook al weer moet aanpakken. Nu begint het grote genieten: het maken van tekeningen. De cursus begint met het ordenen van uw kleurpotloden. Als het goed is heeft u een behoorlijke verzameling, bij elkaar gesprokkeld of in één keer gekocht. (Mocht u dat nog niet hebben: Marco Raffine (googlen) biedt een set heel goede kleurpotloden (72 stuks) op internet voor € 32,-. Koop nooit andere goedkope kleurpotloden. Koop deze of investeer in een duur merk bij een goede tekenwinkel.) Samen met Trudy maakt u hiervan eerst een overzicht.
Vervolgens beginnen we, net als bij de basiscursus, eerst met tweedimensionale voorwerpen: gedroogde blaadjes, veren, gedroogde bloemen. Hoe dat gaat, vertelt ze u de eerste les.
U werkt in principe door in uw schetsboekje van de eerste cursus.

natuurtekenen kleurpotlood

9, 16, 23 en 30 januari; 6 februari 2020
donderdag 19.30 - 21.30 uur
atelier Trudy Beekman, Hoofdstraat 5, 9989 AM Warffum
5 lessen; € 87,50

Inschrijfformulier

Ik meld mij aan voor de cursus 'Natuurtekenen kleurpotlood'

Datum en tijd: 9, 16, 23 en 30 januari; 6 februari 2020
donderdag 19.30 - 21.30 uur
Locatie: Atelier Trudy Beekman, Hoofdstraat 5, 9989 AM Warffum
Deelnameprijs: € 87,50

Ik ga akkoord met de voorwaarden:

  • Trudy Beekman behoudt zich het recht voor om tot zeven dagen van te voren de cursus - bij te weinig aanmeldingen - te annuleren.
  • Ben ik zelf genoodzaakt om de aanmelding te annuleren? Dat kan tot tien dagen voor de cursus kosteloos. Bij latere annulering wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht. Ik kan dan wel een vervanger laten deelnemen.
  • Ongeveer zeven dagen voor aanvang van de cursus ontvang ik een bevestigingsbrief, met een factuur voor de deelnamekosten, die ik binnen veertien dagen zal voldoen.

Naam: *

Adres: *

Postcode en woonplaats: *
   

Telefoonnummer:

E-mail: *

Opmerkingen:

captcha       Kopieer anti-spam code: *