cursus journaling/schetsdagboek

cursus

cursus journaling/schetsdagboek

Journaling is de Engelse naam voor het maken van een getekend schetsboek (Artist Book). Het heeft een traditie die teruggaat naar de impressionisten, die uitgebreide schetsboeken bijhielden met de meest prachtige aquarellen en tekeningen.

Een bescheiden aanzet gaat Trudy u leren. Het begint met een leeg boekje dat u van haar krijgt. De eerste actie is zorgen dat het een eigen boekje wordt door het te bewerken met knipsels. Trudy heeft een grote gesorteerde verzameling. Tijdens de cursus gaat u elke les uit van een 'vindsel'. Het woord heeft Trudy zelf bedacht en staat voor een gevonden voorwerp dat u wilt leren tekenen. Trudy gaat u uitleggen hoe u aan een vindsel komt, wat u kunt tekenen en hoe. Het mag op uw eigen manier. Iedereen kan dus meedoen, ook als u nog nooit een cursus tekenen heeft gehad.

Vervolgens krijgt u handige tips om de bladzijde verder af te maken tot het een bevredigend geheel is. Daarvoor gebruikt u letters, lijnen en kleuren. U kunt alle materialen van Trudy gebruiken. Tijdens de lessen ligt de tafel vol tekenmaterialen.

journaling/schetsdagboek

2, 9, 23 en 30 november; 7, 14 en 21 december 2018 (geen les op 16 november)
vrijdag 14.00 - 16.00 uur
atelier Trudy Beekman, Hoofdstraat 5, 9989 AM Warffum
7 lessen; € 122,50 incl. BTW
aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 4

Inschrijfformulier

Ik meld mij aan voor de cursus 'Journaling/schetsdagboek'

Datum en tijd: 2, 9, 23 en 30 november; 7, 14 en 21 december 2018 (geen les op 16 november)
vrijdag 14.00 - 16.00 uur
Locatie: Atelier Trudy Beekman, Hoofdstraat 5, 9989 AM Warffum
Deelnameprijs: € 122,50 incl. BTW

Ik ga akkoord met de voorwaarden:

  • Trudy Beekman behoudt zich het recht voor om tot zeven dagen van te voren de cursus - bij te weinig aanmeldingen - te annuleren.
  • Ben ik zelf genoodzaakt om de aanmelding te annuleren? Dat kan tot tien dagen voor de cursus kosteloos. Bij latere annulering wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht. Ik kan dan wel een vervanger laten deelnemen.
  • Ongeveer zeven dagen voor aanvang van de cursus ontvang ik een bevestigingsbrief, met een factuur voor de deelnamekosten, die ik binnen veertien dagen zal voldoen.

Naam: *

Adres: *

Postcode en woonplaats: *
   

Telefoonnummer:

E-mail: *

Opmerkingen:

captcha       Kopieer anti-spam code: *