cursus inspiratie en experiment

cursus

cursus inspiratie en experiment

In haar atelier heeft Trudy een grote voorraad tekenmateriaal om te gebruiken door cursisten. U mag hiermee experimenteren tijdens deze cursus. Op die manier krijgt u de kans om nieuwe tekenmaterialen uit te proberen zonder alles te hoeven aanschaffen. En u hoeft niet te kunnen tekenen.

U krijgt een vierkant schetsboekje waarin u iedere les een bladzijde maakt over een door u te kiezen onderwerp en in een door u te kiezen techniek. Trudy heeft een inspiratieboek gemaakt waaruit u vrij een keuze kunt maken. Vervolgens krijgt u de benodigde materialen en legt Trudy u uit hoe u daarmee werkt. Iedereen maakt een eigen keuze uit het voorbeeldboek. Al gauw zal de tafel vol kleurpotloden, stiften, krijtjes penselen en knipsels liggen, vandaar dat het maximale aantal deelnemers slechts vier is.

inspiratie en experiment

18 en 25 september; 2, 9, 16 en 23 oktober 2019
woensdag 19.30 - 21.30 uur
atelier Trudy Beekman, Hoofdstraat 5, 9989 AM Warffum
6 lessen; € 105,00 incl. BTW
aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 4

Inschrijfformulier

Ik meld mij aan voor de cursus 'Inspiratie en experiment'

Datum en tijd: 18 en 25 september; 2, 9, 16 en 23 oktober 2019
woensdag 19.30 - 21.30 uur
Locatie: Atelier Trudy Beekman, Hoofdstraat 5, 9989 AM Warffum
Deelnameprijs: € 105,00 incl. BTW

Ik ga akkoord met de voorwaarden:

  • Trudy Beekman behoudt zich het recht voor om tot zeven dagen van te voren de cursus - bij te weinig aanmeldingen - te annuleren.
  • Ben ik zelf genoodzaakt om de aanmelding te annuleren? Dat kan tot tien dagen voor de cursus kosteloos. Bij latere annulering wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht. Ik kan dan wel een vervanger laten deelnemen.
  • Ongeveer zeven dagen voor aanvang van de cursus ontvang ik een bevestigingsbrief, met een factuur voor de deelnamekosten, die ik binnen veertien dagen zal voldoen.

Naam: *

Adres: *

Postcode en woonplaats: *
   

Telefoonnummer:

E-mail: *

Opmerkingen:

captcha       Kopieer anti-spam code: *