cursus botanisch tekenen voor beginners

cursus

cursus botanisch tekenen voor beginners

Trudy geeft al 30 jaar les aan mensen die graag willen leren tekenen, maar twijfelen of ze wel genoeg talent hebben. Geen nood, talent is alleen nodig als je het allemaal zelf moet uitzoeken. Trudy heeft een methode ontwikkeld waarin u stap voor stap op heel begrijpelijke en humoristische manier oplossingen leert vinden voor alle tekenproblemen. Trudy raadt u dan ook aan om tijd te nemen om elke stap grondig te oefenen in de tussenliggende week. Alleen dan komt u tot goed gelijkende resultaten, en kunt u straks allerlei schelpjes, zaden, steentjes en veertjes tekenen, en u zult zien dat dat verslavend is.

botanisch tekenen voor beginners

9, 16, 23 en 30 januari; 6 en 13 februari 2020
donderdag 10.00 - 12.00 uur
atelier Trudy Beekman, Hoofdstraat 5, 9989 AM Warffum
6 lessen; € 105,00

Inschrijfformulier

Ik meld mij aan voor de cursus 'Botanisch tekenen voor beginners'

Datum en tijd: 9, 16, 23 en 30 januari; 6 en 13 februari 2020
donderdag 10.00 - 12.00 uur
Locatie: Atelier Trudy Beekman, Hoofdstraat 5, 9989 AM Warffum
Deelnameprijs: € 105,00

Ik ga akkoord met de voorwaarden:

  • Trudy Beekman behoudt zich het recht voor om tot zeven dagen van te voren de cursus - bij te weinig aanmeldingen - te annuleren.
  • Ben ik zelf genoodzaakt om de aanmelding te annuleren? Dat kan tot tien dagen voor de cursus kosteloos. Bij latere annulering wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht. Ik kan dan wel een vervanger laten deelnemen.
  • Ongeveer zeven dagen voor aanvang van de cursus ontvang ik een bevestigingsbrief, met een factuur voor de deelnamekosten, die ik binnen veertien dagen zal voldoen.

Naam: *

Adres: *

Postcode en woonplaats: *
   

Telefoonnummer:

E-mail: *

Opmerkingen:

captcha       Kopieer anti-spam code: *