basiscursus natuurtekenen

cursus

basiscursus natuurtekenen

In deze cursus leert u stapsgewijs een goed gelijkende tekening te maken met potlood.

Als u helemaal nìet kunt tekenen of het ooit lang (te) geleden hebt gehad, bent u bij Trudy aan het goede adres om een solide basis te leggen. U leert de beginselen van tekenen zodanig dat u begrijpt wat u doet en eigenlijk alles kunt gaan tekenen wat u wilt. Trudy geeft u les met alleen een 2B potlood. Gewoner en simpeler kan het niet. Allerlei andere materialen en kleuren leiden alleen maar af.

De lessen beginnen vrij simpel, maar bouwen langzamerhand op. Het is wel belangrijk om elke week de oefeningen te doen. De stappen per les zijn niet groot, dus als u het bijhoudt is er niets aan de hand. Na drie lessen kunt u een blaadje met meerdere tinten tekenen, na zes lessen maakt u een veertje, een mooie kastanje, een schelp of iets anders leuks.

U krijgt een schetsboekje, dat u kunt vullen met aantekeningen, maar ook met knipsels en tekeningen (kopieën) van bewonderde kunstenaars. Zo wordt het een studieboekje, maar ook een verslag van uw voortgang.

De kosten van de benodigde tekenmaterialen zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

natuurtekenen

19 en 26 september; 3, 10, 17 en 24 oktober 2019
donderdag 19.30 - 21.30 uur
atelier Trudy Beekman, Hoofdstraat 5, 9989 AM Warffum
6 lessen; € 105,00 incl. BTW
aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 7

Inschrijfformulier

Ik meld mij aan voor de 'Basiscursus natuurtekenen'

Datum en tijd: 19 en 26 september; 3, 10, 17 en 24 oktober 2019
donderdag 19.30 - 21.30 uur
Locatie: Atelier Trudy Beekman, Hoofdstraat 5, 9989 AM Warffum
Deelnameprijs: € 105,00 incl. BTW

Ik ga akkoord met de voorwaarden:

  • Trudy Beekman behoudt zich het recht voor om tot zeven dagen van te voren de cursus - bij te weinig aanmeldingen - te annuleren.
  • Ben ik zelf genoodzaakt om de aanmelding te annuleren? Dat kan tot tien dagen voor de cursus kosteloos. Bij latere annulering wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht. Ik kan dan wel een vervanger laten deelnemen.
  • Ongeveer zeven dagen voor aanvang van de cursus ontvang ik een bevestigingsbrief, met een factuur voor de deelnamekosten, die ik binnen veertien dagen zal voldoen.

Naam: *

Adres: *

Postcode en woonplaats: *
   

Telefoonnummer:

E-mail: *

Opmerkingen:

captcha       Kopieer anti-spam code: *