atelier

Trudy's atelier aan de Hoofdstraat 5 in Warffum is op onregelmatige tijden geopend. Vaak is Trudy aanwezig, en u bent dan van harte welkom. Maar de kans is aanwezig dat u het atelier gesloten aantreft: bijvoorbeeld doordat Trudy cursus aan het geven is of doordat ze in de natuur aan het tekenen is.

Wilt u er zeker van zijn dat u Trudy treft: maak dan een afspraak.

De toegang is vrij. Net als een kopje koffie of thee.

verbouwing atelier


 

Wat kunt u verwachten in Trudy's atelier?

natuurkabinet
Een indrukwekkende verzameling natuurmaterialen, gerangschikt op soort en kleur.

bibliotheek
Een complete collectie natuurgidsen met mooie illustraties en een collectie boeken over natuurtekenen. De boeken worden niet uitgeleend, maar u kunt ze wel raadplegen aan de cursustafel, onder het genot van een kopje koffie of thee.

natuurkabinet

Trudy's eigen werk
Trudy's eigen werk bestaat uit natuurtekeningen en schetsen, die u vrijblijvend kunt bekijken. Daarnaast heeft Trudy een groot aantal kunstboeken ('manuscripten') gemaakt. Die kunt u op uw gemak bekijken in de cursusruimte / bibliotheek. Veel van dit werk is ook te koop.

kunstkaarten
Van een aantal van Trudy's natuurtekeningen zijn kunstkaarten te koop. Leuk om thuis op te hangen of om te versturen.

bibliotheek

cursusruimte
In deze passende omgeving, omringd door het natuurkabinet en de natuurbibliotheek staat de cursustafel waaraan Trudy cursussen en privélessen tekenen en schetsen verzorgt, en ook workshops en kinderverjaardagen.

schetswinkeltje
Een bescheiden voorraad teken- en schetsmaterialen die Trudy aanbeveelt bij haar cursisten.

antiquariaat
Een kleine verzameling natuurboeken die Trudy tijdens haar permanente zoektocht naar natuurboeken voor haar eigen bibliotheek tegenkomt, die al in haar eigen bibliotheek aanwezig zijn, maar die ze graag aan u aanbiedt.

natuurkabinet